Agilityträning

Agility är det som våra pudlar gillar mest av allt. Vi har en liten bana i trädgården men ibland åker vi till brukshundsklubben för att träna på gungbrädan, bommen mm. Passade på att ta lite bilder:


Cissie på väg till Bk med ett gäng fluffisar :-) Blondie, Rosa, Fanny och Libby.



Rosa på A hindret!



Rosa hoppade fint genom däcket!


Blondie på A hindret!


Hindret gick också ganska bra!


Sockervaddet på A hindret! Fotat med Cissies kompakt.


Libbsan tog däcket...


...och for genom tunneln i högt tempo!


Libby på väg ner från bommen! Bommen var väldigt hög så för säkerhets skull var hon kopplad så hon inte skulle ta ett skutt ner.


Fanny med bra höjd över hindret!


Fanny på gungbrädan! Här gällde det att sakta in när den började falla neråt.

Alla pudlarna var duktiga på banan men mest naturbegåvning var nog lilla Rosa. Fastän hon aldrig tagit platta tunneln med tungt släp förut så bara flög hon igenom. Den vi har hemma är visserligen mycket längre i släpet men det är ett lättare material.

Det är nästan så jag funderar på att låta henne gå en agilitykurs med Cissie eftersom hon visar sådan talang. Får se om jag hittar någon inte allt för långt bort.

På återhörande och trevlig helg,
Alexandra:-)

Kommentarer
Postat av: Fredrika

Vilken fin blogg ni har, kul med så många bilder! Jag har en kullbror till Blondie (Medevi's Man in The Mirrow) och det är kul att se hur lika de är, fast Lucas är förstås ganska mycket större! Lucas älskar också agility och flyger över hindrena som en lite flågel, så det blir till att gå på Uppsalas BK's agilitykurs i vår! Hoppas att man kanske kan få träffa er tjej på någon framtida valpträff!

2010-08-05 @ 18:55:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0