Mimmi 8 veckor

Lilla söta Mimmi är 8 veckor i dag. Hon är helt ljuvlig och av minsta minimodell. Hennes vikt är 1025 gram och höjden ca. 15. 5 cm. Hon är av en härlig toytyp och påminner väldigt mycket om lilla Riley som vi hade i höstas och som var efter Melody och Jamie. Riley och Libby är halvsyskon så släktskapet finns ju där.

I förrgår var Mimmi hos veterinären för chip, vaccination och besiktning och det gick jättebra. Badad och klippt har hon blivit också. Mimmi var så duktig och man vill bara pussa på henne så söt blev hon. 

Att få vara ute på gräset och leka är det bästa hon vet. Mimmi är en framåt tös med glimten i ögat. Ganska tuff och det är bra när man inte är så stor!
Riktigt snygg är hon med ett mycket vackert huvud och små mörka ögon. Härliga små tajta tassar som jag älskar. Kort rygg och välvinklad fram och bak. Bra päls.

I morgon tar Mimmi sin kappsäck och flyttar ur boet. Det känns i hjärtat men jag vet att hon kommer att få det bra i sitt nya hem. Lycka till med er nya familjemedlem och hoppas lilla juvelen kommer förgylla era liv i många år framöver!

Här kommer lite bilder på vår egen toyprinsessa Lady Gaga:




Vilket uttryck!






Mor och dotter


Sötnosen!


:love:





På återhörande,
Alexandra :-)

Kommentarer
Postat av: Cissie

Gud, vad söt hon är! :O

2010-06-22 @ 21:20:49
Postat av: Matilda

Ljuvliga bilder på ljuvlig valp!

2010-06-29 @ 07:33:27
URL: http://alice-esmeralda.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0