Rosa och Blondie på utställning i Gnesta mm.


Rosa och Blondie visade framtassarna på pudelspecialen i Gnesta i går och de är verkligen roliga att ha med sig. Två söta pudelflickor som gör vad som helst för att vara sina mattar till lags. Båda två har härlig pudelmentalitet och är stora personligheter. Rosa pratar med oss och är nästan som en liten människa ibland :-). Blondie är en liten prinsessa som ligger på trimbordet och viftar oupphörligt på svansen.

Blonda hittade många pudlar som hon ville lära känna närmare. Särskilt pudelherrar av storpudelformat var intressanta. Då blinkade hon med ögonfransarna, lade sig platt på marken och viftade med sin söta svans. Att hon fick jättetassar på ryggen i lekinviter bekom henne inte alls men matte tyckte det var lite för stor skillnad i storlek. Sockervaddet mäter trots allt bara lite drygt 26 cm i mankhöjd.

Resultatet då? Jo, Rosa vann unghundsklassen med CK och Blev Bästa tik- 2! Vilket resultat för att vara hennes andra off. utställning! Vi har lite att träna på när det gäller uppställning men att visa hennes rörelser sitter som en smäck. Hon verkar älska att visa upp sig.

Sockervaddet fick tävla i en rekordstor juniorklass igen och hon visade sin kvalité genom att bli 3:a och få ett CK. Det är verkligen kul att få visa upp en sån snygg isprinsessa.

I förra veckan fick Rosa och Blondie sina nya "galonbyxor". De blir bra att ha på utställningsdagar när det är blött.

Rosa fick prickiga som matchar snoddarna!



Blondas är blå!

på återhörande,
Alexandra :-)


Kommentarer
Postat av: Åsa

Hej!

Kul att ses igår, det känns som om det var länge sedan sist.GRATTIS till Rosa´s 2 Bästa Tik placering. KUL!!Balla galonisar:O) Undra om alla mina skulle gå om de hade sånna på sig??

Tror förövrigt att vi har enats om en Inez nublink blink



Kram

2010-10-04 @ 12:54:23
URL: http://www.kemppis.se
Postat av: Marianne Bladh

Blondie är verkligen en feminin kopia av sin far. Spike hälsar/Marianne

2011-01-19 @ 14:41:12
URL: http://kenneltripwire.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0