Valparna 5 veckor gamla

I valplådan är allt bara bra med valpar som växer och utvecklas som de ska. De blev så fina med nosklipp och bad. Små minipudlar tittade fram under pälsen och de blev ljuvligt söta. Teddy var hur cool som helst under både klippning och bad. Tummelisa protesterade lite mer. Det är mycket som små valpar ska vänjas vid.

Båda har kommit på att det finns en spännande värld att upptäcka utanför lådan. De piper och försöker ta sig över kanten när de tröttnat på att vara därinne. Utanför finns mycket nytt att nosa på och leka med. De älskar att komma upp i famnen för lite kel med oss människor. Då ger de många pussar och biter lite i näsan. Tänderna kliar i gommarna och de håller på att spricka fram. Allt ska smakas på.

Rosa har börjat leka med dem nu och Stella är också med på ett hörn. De brukar underhålla varsin valp. Fanny och Blondie tittar längtansfullt på och vill också snart avlägga en första visit.

Teddy och Tummelisa äter nu två köttfärsmål per dag och de ska få smaka på lite välling i morgon. Vällingmålet ska sen bli ett valpfodermål så småningom. Rosa har så mycket mjölk att avvänjningen kan skynda långsamt.

I veckan fick de sin andra avmaskning och det gick fint.

Följande vecka ska deras stamtavlenamn bestämmas och registreringspapprena skickas in till kennelklubben. Tänk att de redan blivit så stora! Känns som att de föddes i går!

Lite 4 ½ veckorsbilder kommer på valparna här:


Det är svårt att fota valpar som inte vill samarbeta. När den ena satt still så var den andra genast på väg ur bild :-).


Jag fick kalla på förstärkning :-) Klara, färdiga......


....släpp! Se så underbara de är!


Så vackra valpar Rosa och Frodo fick!


Vem är du? Är du min nye bror?


Tummelisa ser cool ut! Vilket uttryck!


Vår söte chokladpralin!




På återhörande,
Alexandra :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0