Blondies valpar 8 v. gamla. Uppdaterat med deras stamtavlenamn!

Ja, inte kan jag förstå hur fort tiden har gått med dessa underbara valpar. Känns som de föddes i går. Utvecklingen går verkligen i rasande fort hos små valpar. Från att ha varit helt blinda och döva samt totalt beroende av sin mamma är de nu ganska självgående. Visst får de fortfarande en slurk mjölk då och då men de skulle klara sig utan den.
 
Valparna är tre härliga personligheter som älskar att umgås med människor. De kommer snabbt till mötes och vill leka samt kela en stund. Alla tre tycker om att leka och kampas lite. De busar för fullt med varandra men även med sin mamma samt Rosa och Stella. Det är så kul att få se hundspråket hos de vuxna hundarna när de uppfostrar den valp lite extra som de för stunden uppfattar som lite stöddig.
 
Dagens vikter blev 1275 gram för Thomas och 934 gram för Lillifee och 968 gram för "storfia". Lillifee har tagit in på slutet och är nu nästan lika tung som "storfia". Hennes mankhöjd är dock bara ca. 13.5-14 cm så hon kommer troligtvis bli liten. Kaxig och framåt är hon den lilla :-)
 
Valparna blev badade och klippta i förra veckan och många foton kommer så småningom. Bjuder på en stilstude av leken så länge:
 
"Storfia", Thomas och Lillifee leker :-)
 
Valparna har nu fått sina stamtavlenamn och det blev fina låtar av
Michael Jackson+ ett ord till:

Länsmansgårdens Terrific Thriller
Länsmansgårdens Eternal Euphoria
Länsmansgårdens Speechless Sunrise
 
Naturligtvis får valparna varsin video till sitt namn också:

 Thriller
 
 Euphoria
 
Speechless
 
På återhörande,
Alexandra :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0