Stellas valp Rin 9 veckor och foton på båda valparna

Lilla Mei tog sitt pick och pack i lördags för att flytta hem till sin nya familj. Jag tror att det var kärlek vid första ögonkastet och enligt rapport så fungerar allt bra från första stund. Så skönt att få höra!
 
Rin har fått stanna kvar en vecka till för att växa på sig lite. Lilla toydockan busar runt hela dagarna och hänger gärna i mammas öron ivrigt morrande.
Blondie hänger gärna med i leken men är betydligt mer uppfostrande än Stella. Blondie accepterar inga busfasoner utan hoppar fram och fäller Rin med en tass när hon blir för tuff. Rin skakar då lite på sig och skulle inte drömma om att hänga i Blondies öron. Det är så kul att få studera hundarna och se hundspråket dem emellan.
 
Rin sover i valplådan på natten men annars är hon mest på hela undervåningen. I dag hittade jag ett litet valpbo bakom soffan. Inrett med en filt från soffan som ramlat ner och många leksaker :-). Rin är en valp som det är fart och go i. Hon tar för sig och är mycket nyfiken. Hon älskar att få följa med de andra hundarna ut i trädgården för att springa en stund i snön. Att mysa i famnen tycker hon också om och är hon lite trött så somnar hon. I går kväll somnade hon i lillmattes klädhög på golvet med hårdrock dunkande ur högtalarna :-).
 
I torsdags blev båda valparna vaccinerade och chippade hos veterinären. Mei blev också besiktigad. Rin var den som tyckte att både sprutan och framförallt chippet gjorde ont men som tur var så gick det snabbt över. På torsdag ska Rin bli besiktigad och sen flyttar även hon till helgen. Jag vet att hon är en mycket efterlängtad "lillasyster".
 
Mei och Rin har varit två underbara valpar med härliga personligheter som vi har fått lära känna. Tuffa, framåt och sociala valpar. Vi saknar redan Mei och det kommer att bli väldigt tomt utan Rin. Jag hoppas att Mei och Rins nya ägare kommer att få mycket glädje av juvelerna i många år framöver. Stort lycka till med era nya familjemedlemmar.

Här kommer nu de sista bilderna på tvillingarna:
 
Först vill jag tacka Stella som gav oss så vackra och trevliga valpar. Hon har varit en
utmärkt avelstik
som visat stort tålamod med sina valpar. Hon tröttnade aldrig på
att pyssla om dem och gav di in i det sista
(hon ger f.f. di :-)). Stella har visat sidor
som jag inte visste att hon hade och har verkligen vuxit i mina ögon.
 
Stella låter  valparna ta en slurk, 7 v. gamla. Mei till vänster.
 
Rin och Mei tankar lite näring!
 

Mei och Rin i famnen
 

Mei och Rin
 
Sötnosarna Mei och Rin!
 

Mei
 

Mei på trimbordet!
 

Mei
 

Mei står fint på bordet!
 
Lilla Rin i famnen!
 

Bordsträning med lilla dockan!
 

Rin
 
 Rin
 
Rin står fint av sig själv!
 
Rin
 
Titta så duktig hon är!

Här slutar nu Stellas valpdagbok. Tack för visat intresse och välkommen tillbaka till nästa kull.
 
På återhörande,
Alexandra :-)

Kommentarer
Postat av: Rullgardina

Hej. underbart söta och goa valpar du visar för oss Alex. Hoppas dom fått det bra i sina nya hem.
Folksamreklamen är ju bara så skööön. Njuter varje gång den visas på tv:n

2014-02-24 @ 21:02:19
Postat av: Alex, svar:

Kul att du har följt våra valpar. Så söta och trevliga båda två. Folksamreklamen är riktigt bra. Vi får höras nu när holksäsongen snart drar igång. Ska bli så kul :-).

2014-03-05 @ 12:37:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0