Stellas valpar 6 veckor gamla

Tamis små gullungar växer och frodas i lagom takt. De blir alldeles till sig när man tittar ner i lådan och kommer springande för att få klappar. De går så klart inte att motstå. På morgnarna får valparna ofta göra "valpväckning" på lillmatte. Då blir det en stunds mys i sängen :-).
 
Valplådan har nu blivit dubbelt så stor så det finns gott om plats för valplek. Katniss har axlat nannyrollen och jag hittar henne ofta liggandes bredvid valparna där hon lär dem allt hon kan :-). Hon vill inte gärna lämna dem men med lite övertalning så kan hon åtminstone byta låda ;-).
 
Ett par gånger per dag får de träffa sin kompisar som bor i köket. Det är nog dagens höjdpunkt att få utforska köket tillsammans med dem. Ibland är Blondie med och nästan alltid "Nanny Katniss". Där finns en kattunnel som de har börjat gå in i. Den är spännande.
 
Avvänjningen går långsamt framåt. Dagens två första mål är en blandning av köttfärs och färskfoder. Kvällsmålet består av uppblött valpfoder med tuggmotstånd. Valparna smakar och äter av allt som de bjuds på.
 
I dag blev småttingarna vägda och dagens vikter blev 790 gram för Erin och 822 gram för Mikasa. De är lika stora och väldigt lika viktmässigt. Erin och Mikasa är nästan overkligt söta.
 
I helgen ska de bada och klippas på nos och tassar och sen väntar de första valpköparbesöken. Det kommer valparna tycka om.
 
Här kommer några bilder från veckan. Titta och njut av Stellas söta tvillingtjejer:
 
 Tik 1, Erin, gick snabbt in i tunneln! Elsa följer efter.
 
Det finns mycket att undersöka!
 
Erin kommer ut på andra sidan!
 
 Erin
 
Erin nosar sig fram över golvet!
 
Söta Erin!
 
Mikasa tycker också att tunneln är rolig!
 
Mikasa på väg in i tunneln igen!
 
Mikasa har tagit sig igenom hela tunneln. Duktig liten valp!
 
Mikasa
 
Söta Mikasa!
 
På återhörande,
Alexandra :-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0