Mycket foton

Sista dagen på januari och vi närmar oss den sista riktiga vintermånaden. I alla fall så borde det vara det. Riktigt kallt var det i dag igen.
Det var fullmåne i helgen men tyvärr var det moln så det blev inget fotande av den. Tre planeter ska synas på kvällshimlen nu, bl. a Mars.

Jag lånade Lollos macroglugg och oj vilka bilder den levererade. En sån med bildstabilisering står högst upp på min "vill ha" lista just nu. Synd att bra optik ska vara så vansinningt dyrt. Tog två härliga fågelbilder med den:

 
Observera fröna som nötväckan har i munnen :-)

 
Fin talgoxe


En Blondienos tog jag också innan gluggen byttes mot telezoomen igen.


Melody blev äntligen klippt och så här fin blev hon.

 
Mellodockan :love:


Härliga vinterpromenader tar vi varje dag och nu har även Blondie lärt sig att hoppa upp på stubbar för en godis!

Vi passerar två stubbar där det blir lite som herreman på täppan för att komma åt gotterna. Mello är nästan alltid först och måste tas åt sidan så de andra också ska få en chans att hoppa upp. När två hoppar upp på en gång slutar det oftast med att båda trillar ner men ibland lyckas de balansera och stanna kvar på toppen. Rosa har en egen stil och istället för att hoppa så klättrar hon upp. Ser såå kul ut.


Pudelhav :-)

 
Snön bildar byxor och flor i ansiktet. Libby och Rosa.

 
Vackra Mello

 
Blondie i full karriär

 
Ett plan från Malmö aviation får avsluta bildsviten.

På återhörande,
Alexandra :-)

Kallt ute och bra video

Brr så kallt det blev i dag. - 13 grader och både Fanny och Libby fick lite köldkramp på långpromenaden. Rosa har börjat kaxa lite mot mamma Melody. Melody är alldeles för snäll och det har nog Rosa märkt tonåring som hon är.Dessa interner har gjort ett par videor där de dansar till Michael Jacksons musik för att hedra honom. De är helt otroligt duktiga och denna video är alldeles ny.

På återhörande, Alexandra :-)

Nyinflyttade!

Nu har jag flyttat min blogg från http://www.blogtown.se/blog.php?id=toypudel%20 .
Hoppas att det ska fungera ännu bättre här med att ladda upp bilder mm.

Så mycket snö det har kommit! Hundarna försvann nästan i snön när vi tog en runda i skogen. Solen sken lite svagt och det var härligt fastän ganska kallt. Tog ett gäng bilder som jag ska gå igenom vid tillfälle.

På återhörande,
Alexandra

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0