Kul sketch

Här kommer en gammal goding. VM i lättfotad sällskapshund.På återhörande,
Alexandra :-)

Vackra Libby

Jag passade på att fota Libby när hon badat och blivit klippt. Hon är så fin vår lilla toyprinsessa. Hennes vuxenpäls har fått en härlig spänst och den håller sig fin utan  borstning mellan baden.

Här kommer lite bilder på Lady Liberty:


Libby gillar att hoppa!
I utställningspose!


Träning i att  gå fint!


Libby med en liten musunge!


Sötnosen!

På återhörande,
Alexandra :-)

Drottningholm

En sån underbar helg det varit nu när hösten är som bäst. Kyligare väder är på väg så det känns bra att vi var ute och njöt av Brittsommaren.

På lördagen åkte vi till Drottningsholms slott och promenerade med hundarna där. Det var ett bra fotoväder och jag tog lite kort.

En vacker and med spegling i vattnet.


Snygg svan!


Bonda och Puppe <3
Det vimlade av Kanadagäss både i luften och på marken!
Rosa och Blondie!
Vackert!


Det är så fint när det blir speglingar i vattnet!
På återhörande,
Alexandra :-)


Rosa på lysning
Se sånt vackert huvud och uttryck hon har vår bästa rosenknopp :-)

I dag har Rosa varit och tagit ut lysning *ler*. Hon var en sån duktig kicka och lät veterinären titta på alla håll och kanter i ögonen. Passade på att kolla hennes knän också och de var så starka och fina så.


Nu ligger hon och sover i buren bredvid datorn. Det tar på krafterna med alla intryck samt främmande hundar och katter hos vet.

På återhörande,
Alexandra :-)

Rosa och Blondie på utställning i Gnesta mm.


Rosa och Blondie visade framtassarna på pudelspecialen i Gnesta i går och de är verkligen roliga att ha med sig. Två söta pudelflickor som gör vad som helst för att vara sina mattar till lags. Båda två har härlig pudelmentalitet och är stora personligheter. Rosa pratar med oss och är nästan som en liten människa ibland :-). Blondie är en liten prinsessa som ligger på trimbordet och viftar oupphörligt på svansen.

Blonda hittade många pudlar som hon ville lära känna närmare. Särskilt pudelherrar av storpudelformat var intressanta. Då blinkade hon med ögonfransarna, lade sig platt på marken och viftade med sin söta svans. Att hon fick jättetassar på ryggen i lekinviter bekom henne inte alls men matte tyckte det var lite för stor skillnad i storlek. Sockervaddet mäter trots allt bara lite drygt 26 cm i mankhöjd.

Resultatet då? Jo, Rosa vann unghundsklassen med CK och Blev Bästa tik- 2! Vilket resultat för att vara hennes andra off. utställning! Vi har lite att träna på när det gäller uppställning men att visa hennes rörelser sitter som en smäck. Hon verkar älska att visa upp sig.

Sockervaddet fick tävla i en rekordstor juniorklass igen och hon visade sin kvalité genom att bli 3:a och få ett CK. Det är verkligen kul att få visa upp en sån snygg isprinsessa.

I förra veckan fick Rosa och Blondie sina nya "galonbyxor". De blir bra att ha på utställningsdagar när det är blött.

Rosa fick prickiga som matchar snoddarna!Blondas är blå!

på återhörande,
Alexandra :-)


RSS 2.0