Jamie och Blondie på ögonkoll, lite foton mm.

I dag har Jamie (Charade Draco Djimon) och Blondie varit på ögonkoll hos veterinären. Båda två hade mycket vackra ögonbottnar och  gick igenom U.A. Blondies knän skulle testas också och de var starka och fina. Skönt!

Jamme och Blondie i väntrummet hos vet!

Vi fick svar från SVA att Blondie bildat nog med antikroppar mot rabies. Det var goda nyheter och nu ska sockervaddet få ett eget pass :-).


Stella 3 mån springer med halvsystern Rosa!

Stella växer och frodas. Hon älskar att få följa med på promenaden och hon vill inte så gärna bli buren. Att springa i snön med de stora är mycket roligare.


Fanny har fått ett nytt täcke som går ner mer över låren och täcker ryggen bättre. Det gamla satt så dåligt. Ett plus att det är reflexer på också.

Fanny hittade en liten snöhög som hon hoppade upp på och tiggde godis*ler*.

I år har de skottat promenadvägar på golfbanan och det var ett trevligt initiativ. Där är härligt att strosa och hundarna kan gå lösa.

Bonda älskar djup snö som hon kan göra gångar i. Varför gå på skottade vägar när man kan skutta runt som en hare?

Söta Stella 3 m.


Blondie springer i den djupa snön!


Slutligen en bild på en skön mops som satt utanför affären! Den här dagen var det riktigt kallt. Hur de vågade lämnade den där är en annan fråga?

På återhörande,
Alexandra :-)

Stella i snön

Här är snöstorm och snön väller in på snedden. Stella försvinner i snödrivorna och ett täcke i minimodell var nödvändigt att hitta till henne. Rusta hade en liten svart sak som passade ganska bra.

Stella är nu 19 cm. hög och väger 1775 gram så hon är inte särskilt stor. Hon vill gärna följa med de vuxna hundarna på promenad i skogen och det kan hon göra nu utan att frysa så mycket.

Så här ser Stella ut när hon har mulat sig själv :love:. Tokfian.

På återhörande,
Alexandra :-)

SPK utställning i Eskilstuna mm.

Så var årets första utställning med det nya bedömningssystemet avklarad. Det var inte så jättestora förändringar men lite att tänka på ändå. En etta verkade nu kunna bli både Excellent och Very good och det verkade svårt att uppnå Excellent på denna första utställning för många hundar. Konkurrensklasserna bestod flera gånger av bara en hund.


Blondie blev slutmätt som toy med mycket luft under toybågen. Hon är inte stor vårt älskade sockervadd.
Rosa var först att äntra ringen och hon gjorde det med stor glädje som vanligt. Hon är så kul att visa. Rosa fick Excellent och vann unghundsklassen med CK. Sedan blev hon Bästa tik- 2 och fick Reserv Cert!
Blondie fick också Excellent och vann öppna klassen med CK. Hon blev sedan Bästa tik- 3!

Vackra pudelflickor:love:!


Cissie lekte lite med Stella och klädde på henne en klänning :-). Vi får göra om det när Stella är badad och klippt för just nu ser hon ut som ett lurvigt troll *ler*. Söt liten lakritsdocka ändå! :love:

Stella blir 13 veckor i dag och 3 månader i morgon så hon ska vägas och mätas också. Återkommer om det.

På återhörande,
Alexandra :-)


RSS 2.0