Livat i valplådan!

Nu är det full rulle i lådan. Valparna har börjat leka med varandra och de låter som små motorer när de tumlar runt. Det är så roligt att titta på dem när de busar och springer runt i valplådan.


Husse med guldgossarna Ferb och Phineas 4 v!


Ferb och Phineas!

De har fått en ny nanny i vita Blondie. Hon hoppar mer än gärna in till dem. Hon lägger sig på golvet, tar resolut och lägger tassen på en valp som hon sedan i fast grepp tvättar ordentligt. När det är gjort ska det lekas och hon är mycket försiktig med dem. När de blivit trötta av tvätt och lek så kryper hon upp i korgen tillsammans med dem för en kelstund. Phineas och Ferb provar också om det går att dia och Blond blir alldeled blöt under magen men bryr sig inte nämnvärt om det.
Fanny kan ställa sig på stela ben framför lådan och får då Blondie att vika åt sidan men så fort Fanny gått därifrån så hoppar hon in och blir barnvakt. Rosa som var den tidigare nannyn hade mer respekt för Fanny och har inte vågat sig in sedan den tidigare avhysningen. Blondie verkar inte bry sig *ler*.

Här kommer en liten bildsvit på nanny Blondie med valpen Ferbie:


Ligg still nu så jag kan tvätta dig!


Puss, puss!


Att de aldrig kan göra som man säger!


Ligg still sa jag! Så där ja, duktig pojke!

Avvänjningen går framåt och nu har valparna fått smaka på mosat grötris blandat med köttfärsen. Ferb hugger i sig medan Phineas tar det lite lugnare.

Gossarna har fått nosarna rakade och de blev så fina. Fanny fick ett bad och lite klippning i samma veva och det var behövligt.

Snart ska de få gå ut på tomten och nosa på gräsmattan.

Blondie har blivit helt tossig nu när snön har smält. Hon älskar att vara ute och vill ogärna komma in. När hon väl är inne så står hon på sängen i allrummet på övervåningen och tittar ut genom fönstret. I vardagsrummet har hon kommit på att om hon står på soffryggen så ser hon också vad som händer därute. Soffryggen är dessutom vita frökens nya favoritplats. Först var jag rädd att hon skulle ramla ner men det gör hon inte. Fanny ligger ofta på soffans armstöd men Blondie har alltså valt en ännu högre punkt, soffryggen *ler*.



Libby har ca. 2½ vecka kvar tills det är dags för henne att föda och hon har fått en klädsam liten mage. Aptiten har varit riktigt bra men sista dagarna har hon blivit lite kräsnare. Libby verkar ganska opåverkad av magen och följer glatt med på promenaderna. Det ska bli spännande att få se vad hon döljer därinne.

På återhörande,
Alexandra :-)



Kommentarer
Postat av: Åsa

Soffryggar måset vara ngt speciellt! "Lilla" Asta, 33 cm & 6 kg, ligger åxå där uppe och i början hade jag hjärtat i halsgropen. Fast det går kalasfint och inte en gång har hon varit på väg ner ofrivilligt. De två bruna har samma favvoplatser de med. Dessa underbara solskensdagar står altandörren öppen och gänget ligger på gräsmattan eller trägolvet. Inne vill de INTE vara!

Ha det bra i solen!



kram

Åsa

2010-04-13 @ 16:20:06
URL: http://www.kemppis.se
Postat av: Matilda Esmeralda och Alice

Man blir valpsjuk av att se på bilderna!Och vad go Blondie verkar vara med dem :)

2010-04-15 @ 07:02:01
URL: http://alice-esmeralda.bloggplatsen.se/
Postat av: Amanda & Wille

Vilka små godingar..

2010-04-17 @ 12:23:59
URL: http://aochw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0