Sköna vår! Valpnytt mm.

Skönt att solen har kommit åter!

Bröderna bus får komma ut i trädgården och springa av sig flera ggr. per dag. De får då vara en stund i "agilityhagen" tillsammans med mamma Fanny. Valparna utforskar de nya omgivningarna och hoppar lite hinder när de har lust ;-). Marken är fortfarande kall och vindarna kyliga så stunderna blir inte långa men så länge valparna är i rörelse får de få lov att vara ute.

Fanny ger dem fortfarande di flera ggr. per dag och av mig får de 3 fasta mål. Det går långsamt framåt med avvänjningen. Valparna får smaka på nya spännande saker med jämna mellanrum.


Phineas och Ferb äter mat.


Ferbie 6 v!

En lovande valp med härligt temperament söker ett eget hem. Hör av dig vid intresse!

Nästa vecka ska valparna bli badade och friserade igen. Då ska det förhoppningsvis bli lite uppställningsbilder också.

Det som står närmast på programmet nu är att Lubban ska föda. Hon får trugas lite med maten men får nog ändå i sig det som hon och valparna behöver. Idag snoddade jag om henne och rakade magen igen. Valparna kan ju komma när som helst nu så det gäller att vara beredd. Hon är så söt Libby och klär verkligen i att vara dräktig.
Juvret har blivit riktigt stort så det syns att hennes kropp börjar göra sig redo. Spännande!!

På återhörande,
Alexandra :-)




Kommentarer
Postat av: Åsa

Ferbie ser underbar ut! Vilken härlig attityd. Räknar med snabba uppdateringar här när det börjar för Libbsan. Jag får njuta av andras valpar när mina tikar inte verkar behaga börja löpa på lääääänge...blink blink



Kram

2010-04-25 @ 19:30:25
URL: http://www.kemppis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0