Valparna 4 veckor gamla

Tiden rusar fram som den alltid gör när det finns valpar i huset.
Gossarna börjar bli små minipudlar och i dag fick de flytta till hagen i köket. Jättespännande med nya lukter, leksaker och de nya hundarna som hoppade in och sa hej. Melody och Pup var inne och beundrade nykomlingarna. Pup verkar bli deras nanny. Hon står utanför hagen och gnäller längtansfullt efter dem och sen hoppar hon in för att leka. Pup ser enorm ut jämfört med dem men hon tar det försiktigt. Det dröjer nog inte länge så är det hon som skriker till av deras bett och lämnar hagen *ler*. Melody morrade när de letade tutte under magen och hoppade snabbt ut igen.

Valparna har ökat bra i vikt och det skiljer nu 100 gram till Phineas fördel. Han ser ut som en liten köttbulle där han vankar fram. Ferb älskar köttfärsblandningen som de nu får två ggr./ dag medans Phineas tycker bäst om mammas mjölk :-).

Fanny är mycket mån om sina söner och hon bjuder på mjölk med jämna mellanrum. Hon tvättar dem och har börjat med lite uppfostran. Fanny kan också ligga och bara mysa med dem och det ser så rofyllt ut.

Det börjar bli dags att raka nosarna för första ggn. och det ska bli kul att se hur de ser ut under all päls.

Här kommer lite bilder på sötnosarna:


Hane 1. Ferb, ser busig ut!


En sån liten raring. Hane 2. Phineas!


Phineas sitter och funderar!


Phineas vill inte vara med på bild men Ferbie poserar snällt *ler*.

På återhörande,
Alexandra :-)

Kommentarer
Postat av: Åsa

Tänk att tiden alltid rusar iväg när man har smått i huset. Dessa 8-9 veckor försvinner i ett nafs. I kväll ska Enyabus och jag iväg på valpkurs för första gången. Ska bli superduper kul! Har laddat fickorna med ost och köttbulle så vi inte skämmer ut ossler Pussa på valparna från mig, ska bli kul att få se dem på kort snart.



Kram

2010-04-07 @ 16:26:57
URL: http://www.kemppis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0