Valpnytt mm!

Valparna har börjat att gå ut i trädgården en gång om dagen och det gillas av dem båda. Det finns så mycket att upptäcka där och sen sover de sött en stund i sin hage. Valphagen rymmer de förresten ur så fort de kan. Inhoppet var tydligen ingen konst att klättra över och de landar fint på andra sidan. Lyckligt pinnar de sen ut i köket för nya äventyr. Har de tur så väntar Blondie på andra sidan och de kan vara lugna i hennes  omvårdnad. Hon pysslar med dem och har världens tålamod. Det slutar ofta med att de somnar bredvid henne i korgen. Bästa nannyn!


Ferb tar sig över ett hinder!


Phineas lyckas också till slut!


Phineas vill upp på A hindret!


Phineas och Ferbie i Cissies trygga famn.

Valparna ser mycket lovande ut båda två och är härliga till temperamentet. Så fort de hör oss komma så kastar de sig upp i famnen för lite pusskalas. De har vackra ansikten, fina pälsar och små tajta tassar. Mycket välvinklade bak.
I fredags fick de sitt första bad och blev också rakade på nos och tassar samt lite kroppsklippta. Så fina de blev!


Söta Phineas 5 veckor!




Jag försökte få till en lika fin bild på Ferbie men han ville tyvärr bara springa till mig! Får prova när han är lite trött :-).

Valparna får nu mat 3 ggr/ dag. 2 köttfärsmål och 1 mål med valpfoder. Ferbie hugger i sig av allt medans Phineas smakar men fortfarande gillar mammas mjölk bättre. Phineas är lite stadigare så han är nog inte lika hungrig.

Vi har haft valpköpare på besök och det var kul tyckte valparna men även Pupp var i sitt esse. Särskilt sonen i familjen var bra på att kasta bollar tyckte hon.

Lubban har fått ett bad och stram second puppyklippning inför valpningen. Hon blev jättefin. Det sparkar på bra i magen och nu börjar det närma sig så smått. Jag ska bädda iordning valplådan i dag så vi är beredda om de skulle komma för tidigt. Hon är fortfarande spänstig men agilityhoppen får hon inte göra längre. Långpromenaden hänger hon med på men börjar hon gå långsammare så får hon hellre stanna hemma.


Söta Libby i v.8!


Jag har massa bilder på nyklippt Blond, små videosnuttar på valparna ute och inne med nanny Blondie. Kommer så småningom när tiden medger :-)

På återhörande,
Alexandra :-)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Åh, så underbart söta valparna är! :D Man blir lite valpsjuk.. ;)

2010-04-20 @ 07:44:33
URL: http://www.buspudel.webb.se
Postat av: Matilda Esmeralda och Alice

Så ljuvliga!Så söta när de fått nos rakade!Det blir ett helt annat ansikte :)

Soliga hälsningar från oss

2010-04-20 @ 13:16:51
URL: http://alice-esmeralda.bloggplatsen.se/
Postat av: Amanda & Wille

Tack för besöket! Ja det är något speciellt med vitt. Skulle gärna haft en liten lakritspojk också såklart, du kanske minns att vi har talats vid via mail? Valpplanerna får dock ligga på is ett tag framöver, får gå in här och sukta på avstånd istället. Så tills jag kan skaffa en till försöker vi bli agilityproffs här hemma :) Tyvärr blir man ju vansinnigt valpsjuk när man ser godingarna..Är båda sålda?

2010-04-20 @ 17:11:26
URL: http://aochw.blogg.se/
Postat av: Annica Norrman

Vilka tuffa valpar som så tidigt får testa "agility"!! =)

2010-05-04 @ 13:46:13
URL: http://www.agilitytokan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0