Toyvalparna 6 veckor gamla


Laa- Laa & Po 5v.


Po och Laa-Laa 5v. i Cissies tröja :-).

Libbys tvillingflickor har utvecklats mycket under veckan som gått. Nu springer de obehindrat över golvet och leker både med varandra och de andra hundarna. Rosa "pratar" med Po som svarar med ett litet voff och en lekattack. Rosa tar valparnas leksaker som hon tror är bara hennes men nu har hon fått konkurrens :-).

Valparna har blivit badade och klippta och blev helt oemotståndliga förstås. Små uppfluffade minipudlar tittade fram.

Det kliar i munnarna på dem när tänderna kommer fram. Libby har också märkt av detta och säger nu ofta ifrån när de kommer och ska dia. Hon ger dem ett par mål då och då under dagen men distunderna är korta och avslutas ofta med ett morr. Valparna äter nu ganska bra av maten som serveras. De får färskfoder till frukost och till lunch. På kvällen får de lite uppblött valpfoder. Färskfodret är favoriten. De får också smaka lite annat som ost, kyckling, ägg, nötfärs mm.

Både Laa- Laa och Po ser mycket bra ut och de är små till storleken. Väldigt lika typmässigt och de är lika höga. Små söta tajta tassar. Trevliga och pussiga är de båda och de kommer direkt springande och vill upp i famnen när man går in till dem.

Töserna har blivit fotade men det är inte lätt nu när de är så rörliga. Fler foton kommer så småningom!

En riktigt GOD JUL önskar vi alla läsare av bloggen!
Alexandra :-)

Kommentarer
Postat av: Matilda

Vilka små sötnosar!Man blir ju alldeles sjuk! Hoppas ni får en fin jul!

2010-12-22 @ 07:32:52
URL: http://alice-esmeralda.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0