Båstad forts.

Blir ju alldeles Båstadsjuk och längtar tillbaka när jag ser bilderna därifrån. Det finns så många trevliga promenadvägar där och många har hund. Kommunen bjuder dessutom på "påsar" med hjälp av sponsorer och därför är det rent och snyggt nästan överallt.

Lite bilder från ett par av våra många promenader kommer här:


En av de första dagarna tog vi en långpromenad till hamnen i 30 graders värme. Lite väl varmt tyckte de 4-benta.


Fanny, Pupp, Blond och Libbsan tar igen sig i skuggan en stund.


Cissie och Blondie vid laholmsbukten och Båstad i bakgrunden

Blondie på en bunker!


Tungorna hängde som slipsar men de hängde glatt med ändå.


Blondie utforskade ett gammalt träd på en strand!


Libby och Blondie bekantade sig med söta mopsvalpen Anita bara 9 veckor gammal som vi stötte på en kväll i Malen! En sån lustig liten hund hade de aldrig träffat på tidigare. Hon var jättesöt:love:


Sista promenaden innan vi åkte hem.

Kylmattan är fortfarande sval men tyvärr så har någon liten söt pälsboll varit i min säng och bitit på den. Den är lite trasig och hålls numera ihop av en plastklämma och lämnas inte obevakad längre stunder. Tänk alltså på att innehållet kan vara lockande för våra 4- benta och det är säkert inte nyttigt att äta upp innehållet ;-). Dynan är köpt på Gibbon. Det står "pettoy" och "the best cool bed" på plasten samt Cooled by Vapoization. Resten är på kinesiska.

Kylduken hittade jag inget märke på mer än "Absorbent Towel" och "Produced for Party Pets by GCI". Hoppas det kan vara till någon hjälp!


På återhörande,
Alexandra :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0