Valpnytt, Blondie, Pup och rådjur

Fanny har redan fått massor av mjölk och i de spenar som inte används är det alldeles för mycket mjölk. Har fått massera ut lite i dag och det tyckte inte Fanny om. Det är likadant varje kull. Fanny har mycket och fet mjölk och valparna har tillgång till mer än de behöver men hellre det än tvärt om. Om ett par dagar har det reglerat sig och bara de spenar som används av valparna har mycket mjölk i sig.



Här kommer ett foto när prinsarna är nyfödda. Hane 1 är närmast kameran. Visst är de fina! :love:



Fanny har en vaksam blick och ligger beskyddande runt sina valpar. 1 dag gamla. Mamma Fanny fyller 7 år om ett par dagar. Det kan man inte tro.

Rådjuren har det svårt och i går kom två hindar till fågelbordet och letade ätbart. De försökte gnaga på talgbollarna och åt lite av fröna på marken. Lite körsbärskvistar och fjolårets döda blommor i krukorna vid förstukvisten åt de av också. De såg riktigt magra ut. Funderade på att lägga ut lite hundmat men det äter väl inte rådjur? De är väl vegetarianer? Jag la ut lite spaghetti och bröd och förhoppningsvis är det rådjur och koltrastar som äter upp det och inte råttor. Jag frågade efter grönsaks och fruktspill i affären i dag men det kunde de inte ge ut till kunder utan det skulle någon annanstans.



Titta så söt den var. Man riktigt ser hur den ber efter mat.

Blondie blev badad och klippt i dag och det var kul att se att hennes hud hade mörknat på baksidan av benen och under halsen. Hon har ju mest overall eller täcke på sig så speciellt mycket sol har hon inte fått på kroppen. Hon kommer bli så läcker när hon fått lite mer av den varan på sig. Tänk en Blond i continental med mörkt skinn, det ni *ler*.
Hon är bra smart och busig vår lilla isbjörn. Tomten är full av snö och i hagen har snövallarna gjort att hundarna och då särskilt Blond och Pup hoppar över nätet och springer runt på hela tomten. Det gör ju inte så mycket men i dag såg jag att hon tog ett skutt in i skogen :-o. Fy Blond, vi vill inte ha dig på rymmen i skogen. Det blir till att skotta bort snövallar i morgon med andra ord.

Pup som löper tog sig tydligen ut genom framdörren när husse kom hem och när jag tittade ut genom köksfönstret såg jag henne gå omkring vid fågelbordet med svansen viftandes på snedden och löptrosan på. Vad ska grannarna tro om de får se pudlar med vita babytrosor springandes i snön?? *ha ha*. Puppan såg lite förvirrad ut och blev så glad när hon släpptes in igen.

Ja det händer alltid något när man lever ett liv med många hundar.


På återhörande,
Alexandra :-)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Grattis till valparna! :D

2010-03-12 @ 20:20:05
URL: http://www.buspudel.webb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0