Inoff. utställning i Vallentuna

Rosa och Blondie visades upp på årets sista utomhusutställning för våran del. Tältet packades ner och tur var det för då och då kom det regn. Vallentuna flygfält är blåsigt så det riste och drog i tältet som var nära att lyfta ibland kändes det som. Som tur var hade jag fått med mig bra hjälp. Cecilia skulle visa Blondie för första gången och Josefine tog lite bilder med kompakten. Jag lämnade systemkameran hemma för jag tyckte vi hade nog med saker ändå men det ångrar jag så här i efterhand. Det blir inte bra bilder när det är lite mörkt ute och objekten rör på sig.

Rosa var först ut och efter lite lek med tygråttan äntrade vi ringen. Jag blir så glad när Rosa tycker att utställningar är så kul och hon showade så fint i ringen. Rosa är verkligen kul att visa upp. Hon blev BIR och nu fick vi en liten paus på 6 hundar innan Blondie skulle in i ringen. Cissie hann träna lite kontakt innan det var dags. Blondie uppförde sig väl och Cissie var så duktig på att visa henne. Blondie blev BIR.

I grupp 9 var det många fina hundar och domaren delade in oss i två grupper eftersom vi var så många. Till slut hade domaren gallrat bort alla utom 5 hundar och både Rosa och Blondie var kvar. Blondie blev 3:a i gruppen och Rosa vann!! Duktiga pudlar vi har :-).

Nu blev det en lång väntan och det blev kallare och kallare. Sen var det äntligen dags för finalerna. Lite lek med Rosa och tygråttan och sen in i stora ringen. Alla 4 domarna som dömt raserna under dagen dömde BIS tillsammans och även här gallrades det bort tills 5 hundar återstod. Rosa var kvar och tillslut var det bara hon och en greyhound som det stod emellan och det blev mer spring runt ringen. Rosa blev BIS- 2 och jag är såå stolt över henne som skötte sig så bra.

Precis efter finalerna så började det regna ordentligt. vilken tur vi hade.

Här kommer lite bilder från dagen:


Rosa väntar på att få gå in i ringen!


Cissie laddar med Blondie!


På bordet!



Fina rörelser!


Ställa upp framför domarbordet för kritikskrivning!


Blondie väntar på gruppfinalen!

Puppe


Fina Rosa!


I väntan på gruppen!


Cissie och Blondie i grupptävlan!


Blondie och Rosa i bakgrunden!


Blond stolt Grupp-3!


Rosa Grupp-1!

Blondie vilar i tältet!

Mor och dotter :-)


Rosa i bisfinalen!


BIS lineup



BIS-2 med frisyren i medvind :-) Världens bästa puppe :love:!

På återhörande,
Alexandra :-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis till de fina resultaten! :D

2010-09-14 @ 19:41:28
Postat av: Hanna

Ops, namn försvann..

2010-09-14 @ 19:42:07
URL: http://buspudel.webb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0