Härliga vår, foton, nya snoddar mm.



Nu är det bara små högar av snö kvar på tomten och snart är den helt borta. Stella söker sig fortfarande helst till snön när hon ska göra ifrån sig så hon får lära sig att gräs också går bra :-). Krokus och snödroppar blommar fint och jag har planterat penséer på behörigt avstånd från rådjurens hungriga munnar.

Penséer i ampel.


Det blev bara påskliljor som de inte gillar tillsammans med påskriset i krukan vid entrén. Det får duga så länge.

Promenaderna är så härliga nu när det torkar upp så smått på gångvägarna. Ännu bättre blir det när allt grus tagits bort. Dags att tänka över fästingskyddet för de 4 benta. Vi kör nog på som tidigare år. Bärnstenshalsband på de kortklippta, vet sect spray och bad i PROB schampo. Frontline bara om vi ska till riktigt fästingrika trakter.

Här kommer lite bilder att njuta av:

Vintergäck


Snödroppar


Scilla




Stella behöver fortfarande socialträning och här är hon på Barkarby outlet! Rufsig men söt ändå :-).
I morgon blir hon 5 månader gammal. Ca. 23 cm. hög :love:.


Inomhuscentrum är också bra träning. Kundvagnar väsnas mycket mot betonggolvet och det är spännande lukter i djuraffären. Stella Bella skötte sig bra.


Snoddar i trevliga färger från Lainee LTD i USA kom i veckan. Jag behövde egentligen inga nya just nu men beställde ändå eftersom dollarn är så låg. Det blev lite fel i deras data vid beställningen så tack var det bjöd de på frakten. En ny sax fick jag dessutom gratis då den gamla gått sönder. Schysst!!

På återhörande,
Alexandra :-)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Åh, vad härligt det ser ut när snön börjar smälta bort! :D Vår gård har cirka 3-4 dm snö kvar där vi inte skottat i vinter. I gångarna börjar det tina fram lite gräs. Grannen har skottat med traktor och har dock turen att få träna på deras gräsplätt! :D Det är toppen! :D Blir dock lite avis när jag ser gräs och blommor. ;) Isen på bottenviken (nedanför vårt hus) börjar bli mörkare men jag tippar på att den försvinner kring 5-15 maj. Vi brukar gissa när isen går på våren. ;)



Förstår om det är jobbigt när fästingarna kommer fram. Vi än lyckligt lottade och här uppe i norr finns inte några fästingar än så länge. Däremot är jag rädd att de kommer hit också om några år. :/ De sprider sig längre upp längs norrlandskusten.



Så underbart söta bilder på Stella! :D Hoppas att ni har en trevlig helg! Hälsningar från Piteå

2011-04-09 @ 19:27:55
URL: http://www.buspudel.webb.se
Postat av: Åsa

Hej!!!



Stella bella verkar bli en liten skrutta :) Här är allt bra, njuter av att våren är på G på riktigt nu. Här har de börjat att sopa alla gator & trottoarer så nu kan man gå ordentligt!

Ha det !!!



Kram

Åsa m flock

2011-04-09 @ 19:43:08
URL: http://www.kemppis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0