Utställningar i Mariefred och Köping

Vi hade tre hundar med oss till Mariefred och det var lite i mesta laget. Stella ville också följa med för att tävla i valpklass men hon fick vackert stanna hemma. Hennes tur får komma senare. Som tur var följde Cissie med för att visa Fanny i veteranklass. Vädret som skulle bli så dåligt blev ett riktigt trevligt utställningsväder med moln och ibland lite sol. Ett tag duggregnade det lite.


Stolt lillmatte med guldet



Så kul det är med en sån välbehållen veteran som Fanny och domaren tyckte mycket om henne. Cissie och Fanny är ett härligt team och en fröjd att få se i ringen. Fanny blev BIR veteran och BIS- 3 veteran.


Fanny dricker vatten ur Cissies mugg :-) Påhittig toypudel!





Ett nytt kuddfodral köpte vi till guldet att ha i Cissies säng där hon sover på egen kudde varje natt :-). Hon såg belåten ut när hon la sig tillrätta.


Blondie var också riktigt duktig i ringen och hon fick Excellent-2 och CK. Bästa sockervaddet!


Rosa har det skönt i min stol!

Dagen efter var det SKK utställning i Köping och då visade sig vädret från sin sämsta sida. Det regnade och blåste. Det är inte kul att visa pudlar i ösregn och tyvärr finns det inga bilder från dagen. Rosa showade på bra ändå och slutade som Bästa tik- 2 med R-CERT och CACIB! Vår lilla plutta så vacker och duktig hon är.

Fannys barnbarn Honey ställdes i valpklass och blev där bästa tikvalp och BIM! Bra jobbat! Det är alltid lika kul när valpköpare tävlar med sina hundar oavsett gren.

På återhörande,
Alexandra :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0