Fanny även kallad guldet!

Fanny är flockledare för de 4- benta och en mycket speciell liten toyfröken. Hon är mycket välbevarad och härligt svart för sin ålder. Hon är som Lassie för ena dottern och hon ligger på egen kudde i dotterns säng varje natt :-).

Fanny fostrar sitt barnbarn Stella, som är en del av den speciella "Fannygenerationen", och Stella har redan visat att hon har en del typiska Fannygenerationegenskaper. Att smyga är en sådan egenskap som Fanny är specialist på. Fanny kan gömma sig bakom en blomkruka, fixera sitt offer med bordercollieblick och sen hoppa fram och sätta igång jakten på den oftast intet ont anande systern. Ibland lägger hon sig platt på marken alldeles blickstilla innan attacken.
Ett annat kännetecken är den speciella Fannyblicken. Att vifta med svansen på snedden är ett tredje :-)! Det ser så sött ut.

"
Fannys gamla sele såg inte skön ut och var helt ofodrad. Hittade denna från Björkis och den sitter jättebra på henne. Jag släpper alltid mina hundar med varsin koppelstump hängande så att jag snabbt kan samla upp dem igen. De kortklippta har sele och då blir det inte så trassligt med kopplet.

Dagarna går just nu åt till att bada och klippta samtliga och det är så ljuvligt med nybadade pudlar. Så gott de luktar och så vackra de blir. En fröjd för ögat :-).


På återhörande,
Alexandra :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0