Blondie även kallad sockervaddet ;-)

Blondie är en värdig dam som är lite av en maskot i vår flock av pudlar. Blondie har sin egen stil och hon tycker nog att hon är lite förmer än de andra hundarna. Fanny ligger oftast på soffans armstöd och vilar medan Blondie snabbt kom på att soffans ryggstöd var en ännu högre och mer respektingivande plats. Där kan hon ligga och speja ut över sina domäner.

Blondie är husses flicka och de har sina alldeles egna kvälls och morgonritualer som innefattar både kelstunder, sängsovande och gott godis till frukost :-).

Blondie är en självskriven nanny som tagit på sig att fostra valpar. Det är en uppgift som hon sköter mycket bra. Hon håller fast valparna med tassarna och slickar och putsar tills hon är nöjd. Hon leker och uppfostrar också på ett bra sätt. Blondie är också mycket vårdande med de tvåbenta i flocken. Hon slickar "långsamt" om någon behöver lite extra tvätt och pyssel av den vita nannyn :-). Det ska bli kul att få se hur hon tar hand om sina egna valpar när det blir dags för sådana bestyr.


Söt som socker! Vem kan motstå den blicken?


Bonda ställer upp sig själv på tomten!

På återhörande,
Alexandra :-)

Kommentarer
Postat av: Cissie

Söt! :D

2011-05-05 @ 20:20:23
Postat av: Åsa

Blir mer och mer sugen på en vit ulltuss i flocken så småningom :) De är ju så söta!!!



Trevlig helg!



Kramis

2011-05-06 @ 21:26:39
URL: http://www.kemppis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0