Rosas valp 5 veckor gammal!

Lilla Berit välkomnar med glada små skutt när man hälsar på henne i valplådan. Hon går upp på bakbenen och slår med framtassarna i luften medan den lilla svansen viftar som en trumpinne. Så charmigt :-).
Berit har fått en leklåda på bottenvåningen där hon vistas många timmar på dagen. Då blir det lättare för henne att vara med i det dagliga livet och att vänja sig vid alla ljud som förekommer i ett hem. Hon får komma ut på golvet då och då men det är fortfarande lite halt för henne. Ibland får hon besök i lådan av en vit valp och hon får också komma in i köket till trillingarna vit. De överfaller henne och börjar smaka på hennes öron och päls och hon är alldeles för liten för deras vilda lekar. Besöken blir av förklarliga skäl korta och tryggast för henne är att sitta i famnen så vildingarna kan hållas tillbaka.
 
När Berit är själv på golvet så kommer ofta Stella och Blondie fram till henne. Stella bjuder upp till lek medan Blondie mest undersöker henne. T.o.m. Fanny har setts hoppa in till lådan en gång för att undersöka Berit. Mycket ovanligt för hon brukar hålla sig på långt avstånd från valpar. Fanny vet själv att hon är för sträng mot dem.
 
Berit fick nosen klippt i förra veckan men blev nu lite lurvig igen plus att tassarna som var helt oklippta såg för roliga ut. Hon blev både badad samt klippt i går och blev ljuvligt vacker. Fram kom en ursöt liten svart pudelunge med snyggt ansikte, härligt rund kropp med massor av svart fluffig päls, fina tassar och en liten näpen svans. Inte ett knäpp sa hon under hela proceduren och det är ovanligt. Att bli badad, fönad och klippt är trots allt ganska konstigt för en liten valp och något som de successivt måste vänja sig vid. Lilla Berit är verkligen speciell.
 
Dagens vikt blev 844 gram så hon har ökat bra. Berit får mat två gånger per dag och det är bara lite intressant eftersom hon får allt hon vill ha från sin mamma. I dag åt hon lite från fatet så det går framåt. Nu börjar hon snart bli stor nog att få smaka lite Bravo.
 
Här kommer ett par bilder på sötnosen samt en film från i dag:
 
Berit 4 ½ vecka gammal hälsar på i köket!
Nybadad och klippt. Snygging!

Berit softar i lådan, sööt!
 
Berit får plats i förklädesfickan! Hon ser för cool ut :-).

Golvet är lite halt!

Hej, jag heter Berit!

Söt!

Då upptäckte de vita att de fått besök i köket! Lillifee och "storfia" kastade sig fram mot nykomlingen.


Lillifee och Berit!

Lillifee försöker leka med Berit!

Lillifee smakar lite på pälsen och Berit bryr sig inte!

Lillifee blir lite väl närgången!


Thomas blir nyfiken och sniffar i Berits öra!


Han tycker att hon är söt!

"Storfia" vill också leka!
 
 
 
 
På återhörande,
Alexandra :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0