Bamse 9 ½ vecka gammal

Bamse lever som en prins omringad av lekfulla och omtänksamma pudeldamer. Rosa ger honom fortfarande lika mycket uppmärksamhet även om hon nu på allvar tycker att just snuttandet är dags att avskaffa. Det har hänt någon gång per dag att ett smackande ljud hörts från korgen där Lilleman har lyckats sno åt sig ett extra mål :-). Någon gång har det även hänt i soffan på kvällen när vi tillsammans myst framför TVn att han lyckats komma åt Rosas mjölkbar som nu sjunger på sista versen. Jag tror inte det kommit mycket på sistone för han äter otroligt bra av de tre mål han får per dag. Färskfodret är helt klart hans favorit och har så varit de sista veckorna.

I dag fick Bamse följa med för att träna sig lite i livet utanför vårt hus och trädgård.

Vart ska vi matte?



Stora zooaffären blev vårt mål och där var det mycket att kolla in och goda dofter från ben och dylikt.


Sedan begav vi oss till vårt närmaste inomhuscentrum och där fick han träna sig i att gå i koppel både ute och inne. Bamse var jätteduktig och gick på bra när jag lockade lite.






Inne i centrumet blev han snabbt alla flanörers favorit och jag kan lugnt påstå att alla i centrumet stannade upp för att klappa om vår goa chokladpralin!

Det var en ganska trött Bamse som lutade sig mot sätet när vi åkte hemåt. Framåt eftermiddagen blev Bamse badad och klippt. Se så fin han blev på fotona nedan:


Bamse försöker nå leksaken!


Den är svår att nå!


Här lyckas han!




Vilken blick! Svår att motstå :love:.


Fin kropp med bra vinklar.


Sötnosen!


Charmören!


Vad är det för spännande som hänger där?


Måste smaka lite!


Nej, det var inget vidare :-)!


Bamse med sin trofé!


Bamse apporterar gärna!

Som avslutning kommer en film på Bamse när han leker i köket:



På återhörande,
Alexandra :-)
Trackback
RSS 2.0