Rosas valp 2 veckor gammal!

Allt är bra med den lilla dvärgpudelfamiljen. I början av veckan så fick Rosa och "Berit" flytta från korgen i sovrummet till valplådan i allrummet. Det gick jättebra från första stund.

Rosa är den bästa av mödrar. Hon sköter om sin fina unge alldeles själv. Jag ser bara till att "Berit" har sin "snugglesafe" och att hon får sina klor klippta 1 gång/ per vecka så sköter Rosa resten. Rosa har strålande aptit och äter mat 4 ggr/ dygn. Av "Berit" hör man inte ett knyst än så länge så hon är mätt och nöjd precis som det ska vara.
 
Nu väntar vi på att lilla prinsessan ska öppna ögonen så vi får se hur hon ser ut. Kan meddela att hon är helt underbar att hålla i och att hennes huvud är mycket vackert. Härliga vinklar har hon och mycket päls. Dagens vikt blev 570 gram!
 
Rosa har börjat att följa med på långpromenaden men hon har sen bråttom upp för att kolla läget på dottern. Hon har på sista tiden börjat att vara mer med oss övriga men hon är samtidigt en riktig hönsmamma. Det räcker att vi petar på "Berit" för att hon ska komma sättande :-).
 
Här kommer ett par bilder på sötnosen :love::
 
Rosa njuter i korgen med sin 1 vecka och 1 dag gamla valp.


Lilla "Berit" har vuxit bra under sista veckan! 2 veckor gammal på bilden.
 
Underbar kicka på 2 veckors dagen!
 
Rosa tvättar och pysslar med sin dotter, 2v.
 
Rosas och Jamies vackra dotter! Ögonen spricker upp när som helst nu.
 
På återhörande,
Alexandra :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0