Konsert på Annexet

I går var en rolig dag som vi sett fram emot länge. Äntligen var det dags för turnéavslutning med YOHIO på Annexet bredvid Globen. Speciellt inbjuden gäst var GACKT från Japan som flugit till Sverige enbart för detta evenemang. Han är otroligt känd i Japan och en stor förebild för YOHIO.
 
Vi kom dit ett par timmar innan insläppet och hade sån tur att vi var de sista som räknades in i VIP kön som fick gå in först till scenen. Kände mig som en tonåring där jag fick siffror i tusch på handryggen och ett rosa band som det stog "We were here first " på :).
Det var kroppsvisitering och de lyste ner i väskorna innan man släpptes in på Globen. Systemkameror fick lämnas in i garderoben. Bara enklare digitalkameror fick tas med in. Vatten och mat fick kastas. Kändes som att vara på en flygplats :o.
 
Jag som planerat att stå långt bak hamnade i första ståplatsområdet bara ett par rader från scenen. Så kan det gå. Tur att öronpropparna var med så jag kan höra i dag, hehe.
 
Jag pratade lite med en annan mamma innan spelningen började och hon tyckte att YOHIO har så trevliga fans och det stämmer verkligen. Bl.a. många söta flickor i japanska klänningar, en del med peruker osv.
 
Hur kul som helst var det och YOHIO bjöd på hela 22 låtar och Desaiha 1 låt. YOHIO och GACKT sjöng två låtar tillsammans. Rock och gitarrspel så det stod härliga till. Tonårsflickor skrek, grät och svimmade.
 
Efteråt var det en "milslång" kö till signeringen men vi åkte hem och hoppades hitta ett nattöppet MC Donalds eller MAX på vägen för vi hade inte ätit sen lunch. Alla hade precis stängt både vid Globen och i Barkarby så vi fick fixa till något hemma istället. Det gick ju bra det med. Allt som allt en riktigt kul kväll med döttrarna!
 
Annexet är redo :-). Även övre plan är fullt!
 
Precis innan spelningen började fotat precis vid scenen från första ståplats. Här ser man hur fullt det är på övre läktaren.
 
 
 
 
YOHIO
 
 
 
 
GACKT
 Marcus, Desaiha
 
 Fredrik, Desaiha
 
Widigs, Desaiha
 
Här kommer lite smakprov:
 
 
YOHIO sjunger Himlen är oskyldigt blå
 
I norrländska skogars dvala med Marcus, Fredrik och YOHIO.
Detta musikstycke komponerade YOHIO som sexåring!
 
YOHIO sjunger Without Wings
 
Dawn of Dreams
 
 YOHIO och GACKT sjunger Sakura, Falling på japanska
 
YOHIO, Marcus och Fredrik spelar Frantic Elegance och Aggressive Beauty!
 
Revolution
 
Rain- A scene drenched in rain
 
På återhörande,
Alexandra :-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0