Blondies valpar 4 veckor gamla

De små änglarna fick flytta ner till den stora valphagen i köket när de var 3½ vecka gamla. När tik 2, Elsa, klättrat över korgen ett flertal gånger var det säkrast att de fick flytta. Valparna trivdes i den större hagen från första stund och Blondie hjälpte till med tryggheten.
 
Blondie är en underbar mamma som tillbringar otroligt mycket tid med sina valpar. Hon inte bara matar och tvättar dem utan hon tillbringar också en stor del av dagen samt natten med dem. När de får tillägg så sitter hon och tittar på och sen tvättar hon dem om de blivit kladdiga om nosarna.
 
I går hällde jag vatten i deras vattenskål som sitter en bit upp från golvet och Elsa lärde sig direkt att lapa vatten när jag visat en gång var vattnet fanns. Sen såg jag henne gå dit flera gånger och hon fick sträcka på sig ordentligt får att nå vattnet. Hon lyckades varje gång!
 
I dag har klorna blivit klippta och det var också vägdag. Deras vikter blev, 1065 gram för tik 1, Bullet, och 848 gram för Elsa. De är så härligt runda och goa att ta i.
 
Valparna är väldigt roliga att titta på nu när de intresserar sig mer för varandra. De slår med tassarna på varandra. Biter tag i öronen och morrar.
 
I dag var det fotosession tillsammans med Stellas valpar och det gick inte så jättebra att sitta fint i korgen alla fyra. Mer spännande var det att få leka tillsammans i stora valphagen och på golvet men de blev snabbt trötta.
 
Här kommer nu många bilder från 4- veckorsdagen. Titta och njut:
 
Mys i valphagen! Tik 1, Bullet, och tik 2, Elsa. Denna bild är tagen med en annan kamera och visar de rätta färgerna. De andra bilderna har tyvärr ett gulstick.
 
Sötnosarna! Bullet och Elsa.
 
Bullet och Elsa sitter fint i korgen!
 
Bullet och Elsa har tröttnat på att posera :-)
 
Elsa vill leka!
 
Elsa biter tag i Bullets öra!
 
Söt bild på Elsa och Bullet som blev tagen utan blixt men jag lyckades rädda den hjälpligt i ett bildbehandlingsprogram.
 
Bullet och Elsa. Så vackra båda två.
 
 Sötaste sockervadden, Bullet och Elsa
 
Ljuvliga Bullet!
 
Elsa börjar bli trött och det här fick bli den sista bilden.
 
 
Väl tillbaka i hagen kom mamma Blondie genast och gav dem en slurk mjölk. Båda somnade snabbt och sov sen en god stund. Det tog på krafterna att leka med de svarta toyvalparna och att bli fotograferade.
 
På återhörande,
Alexandra :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0