Stellas valpar 5 veckor gamla

Valparna är verkligen supersöta och båda springer direkt till inhoppet och vill bli upplyfta när de märker att vi kommer in i köket! Svansarna viftar nästan ur led. De leker för fullt med varandra och tumlar runt på pedden.
 
Tänderna spricker fram ordentligt nu och det börjar nog kännas för Tamis när hon ger di.
 
Både Katniss och Lottie hoppar ofta in till dem i hagen. Lottie kastar sig ner i lekställning och hon är så försiktig med dem. Katniss kan sitta i ett hörn och bara titta på dem men också ligga helt utslagen på rygg och låta valparna krypa över henne. Ungdomarna vill inte alltid lämna hagen när jag ber dem utan tittar lite fånigt på mig "förstår du inte att vi vill vara med våra nya kompisar nu matte"?
 
Stella är nu mycket utanför hagen, myser i soffan och är med familjen. Särskilt när utflyttade dottern med fästman kommer hit till helgerna så slits hon mellan att vara med dem och att vara mamma. Hon har dock full koll på att barnen har det bra och får den mjölk de behöver.
 
Valparna blev vägda i dag på 5 veckors dagen och Kim väger 868 gram och Eva 776 gram. Riktigt bra vikter för små toyisar.
 
I dag ska valparna få smaka på färskfoder för första gången. De har fortfarande ingen jätteaptit på annan mat än mammas mjölk men det kommer.

I veckan ska valparna få avmaskning nr: 2 och de ska också få ett bad och klippning inför valpköparbesök om en  vecka. Jag ska försöka filma dem när de leker på golvet. Det är inte så lätt att sända LIVE från hagen nu när de är så rörliga. En tom bild är ju inte kul att titta på.
 
Stella ska också bli badad och lite klippt.
 
Här kommer ett par bilder från i dag. Många fler bilder ska jag ta på tvillingtjejerna i
veckan efter att de badat:
 
Supersöta Eva!
 
 
Lika söta Kim! Man vill bara pussa på dem.
På återhörande,
Alexandra :-)
 
 

Kommentarer
Postat av: Lena Melin

Nu är de verkligen på gång och så otroligt söta!

2015-01-11 @ 21:12:43
Postat av: Alexandra

Ja, de är ljuvliga!

2015-01-11 @ 21:17:59
URL: http://lansmansgardens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0