Stellas valpar 7 veckor gamla

Nu är valparna hur busiga som helst. De hittar på små hyss som att rymma från köket och spatsera omkring på hela bottenvåningen. Sen kommer de lyckligt skuttande med viftande svansar för att visa vad de kan. Stella har visat dem hur man öppnar gosedjur och plockar ut luddet men sådana kunskaper kan de vara utan tycker jag :-). Hoppas att de inte tog intryck av den lektionen.
 
Lottie och Katniss leker ofta med småtrollen och ibland är det ett enda hav av svarta och vita pälsar om vartannat i köket. Kattunneln är mycket rolig och Lottie leker inuti den med valparna. Häromdagen stod Eva och Kim på bakbenen med tunneln emellan sig och gnabbades för fullt. De lät som Piff och Puff.  Det såg så kul ut men när kameran tagits fram tog leken slut. Det hade blivit en kul film. Får se om de gör om leken någon dag.
 
Valparna är bara i valphagen på natten. Övrig tid är det köket och ibland övriga rum på bottenvåningen som gäller. Båda två är jätteduktiga att göra ifrån sig på en plastbricka som jag lagt tidningar på. Det är en skobricka som finns att köpa på Rusta för en mindre peng.
 
Eva och Kim tycker om att utforska nya ställen. Snart ska de får gå ut och tassa omkring i snön en stund. Det ska bli kul att få se hur de reagerar då.
 
I dag är det dags för kloklippning igen. När de blir 8 veckor gamla så ska de få bada och klippa sig igen. Då är det dags för sidofotografering också.
 
Dagens vikter blev 900 gram för Eva och 992 gram för Kim. Kim är något högre, kanske en halv centimeter.
 
Här kommer ett par foton från gårdagen. Kameran ville inte samarbeta så nästa gång sätter jag på den externa blixten så vitbalansen blir den rätta. Titta och njut av våra små juveler:
 
Söta Kim går omkring i vardagsrummet och utforskar!
 
Lilla dockan Kim!
 
Eva är också ute på upptäcksfärd!
 
Hon hittade en snodd!
 
Kelstund med Kim
Sötaste Eva smakar på fingret!
 
Det kliar i munnarna och att bita lite i fingrar är kul! Kim ser för rolig ut här :-)
 
Eva och Kim
 
Gullungar
 
 
Den här söta bilden på Eva och Kim få avsluta bildsviten!
 
På återhörande,
Alexandra :-)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lena Melin

Så söta de är. Hoppas på en film också. Vi har en jättefin lekhörna nu. Skickar bilder på den imorgon.

2015-01-25 @ 17:48:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0