Katniss valp 3 veckor gammal

Millard har utvecklats väl under veckan som gått. Ögonen har öppnats och han var precis så söt som jag förväntade mig. Han har ett underbart huvud och uttryck.
 
Millard kan nu stå lite grand på ännu ostadiga ben. Han tar sig fram svajandes i lådan och han kan sitta. Dagens vikt blev 834 gram så hans mor måste ha grädde i juvret. Ibland hör jag Millard knorra missnöjt och då hittar jag honom liggandes på rygg som en sköldpadda helt oförmögen att vända sig om. Katniss kan hjälpa honom rätt har jag sett.
 
Katniss är så mån om honom och hon tycker inte om när han bärs upp. Hon ligger ofta på rygg i lådan och myser med sin son. Katniss fick ett välbehövligt bad i slutet av förra veckan. Hon fick en liten paus mellan bad/föningen och klippningen så hon kunde titta till Millard.
 
Nu när Millard blivit 3 veckor så börjar socialiseringsfasen och det är så mysigt att ha honom i famnen en stund. I dag har han tittat på köket och hälsat på ena lillmatten i hennes rum. Blondie följde pipande med runt och ville såå gärna hälsa på nykomlingen men det får vänta ytterligare någon vecka. Tamis har olovandes hoppat in i valplådan ett par gånger och sprungit därifrån med Millards gosedjur. I utbyte har hon lämnat en välanvänd IKEA- mus.
 
För ett par dagar sedan fick Millard smaka på nötfärs med äggula och solrosolja. Det tyckte han var intressant och ganska gott. Ett sånt mål får han varje dag nu och det är första steget i avvänjningen.
 
Här kommer lite bilder på lillprinsen. Titta och njut:
 
Katniss ger di sittande. Här syns det hur stor Millard har blivit.
 
Ljuvlige Millard!
 
Puss på dig min lilla unge! Katniss tvättar, pysslar och står i!
 
Millard sitter fint! Han har bra päls som redan lockar sig på huvudet.
 
Vackert ansikte!
 
Millard bredvid tändsticksasken.
 
Gullebarn
 
Den här bilden på charmören får avsluta bildsviten!
 
På återhörande,
Alexandra :-)

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Åh, gud vad söt ! :o

2016-11-18 @ 16:16:24
URL: http://justanotherwriteress.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0