Brendas valpar 8 veckor gamla

Tänk att Brendas små änglar nu också blivit 8 veckor gamla. De är så roliga att umgås med och de sprider mycket glädje. Valparna är nästan overkligt söta och de tycker om att få uppmärksamhet och de älskar människor. Mycket sociala och trygga små varelser.
 
Natten sover de i valphagen i köket men övrig tid på dygnet är de på köksgolvet, utomhus i stora hagen eller på hela bottenvåningen med öppen dörr ut. Valparna tycker nog att det är allra roligast när det är öppet överallt så att de kan  gå ut i trädgården när de vill. Valparna umgås med husets övriga hundar i en enda stor flock och det uppskattas av alla även av mormor Tamis. Tamis bjuder ofta in till lek och då särskilt med Jean som verkar vara hennes favorit. Brenda leker oftast med Marco men även Jean. Nanny Meghan leker både vilt och lugnt med dem. Ibland ses hon ligga bredvid valparna när de sover lugnt tvättandes en valp. Hon är en liten sköterska som gärna tvättar och pysslar med valparna. Både Jean och Marco kommer när man ropar deras namn även om de är en bra bit bort i trädgården. 
I köket är de mycket duktiga att gå på brickan både för nr. 1 och nr. 2. 
 
Brenda har tyckt om att vara mamma och hon har tagit väl hand om sina valpar. Båda valparna har fina kroppar och härliga pälsar. Mycket vackra huvuden och fina små ögon. Bra ben, fina vinklar och små slutna tassar. Trevliga rörelser och härliga personligheter. Nyfikna och kärvänliga valpar.
 
Valparna är nu helt avvanda och äter 3-4 mål per dag. Dagen startas med lite torra foderkulor och de är roliga att tugga på.
 
I går blev de badade och klippta och de blev underbart söta båda två. Riktiga praktvalpar. I dag fick de åka bil till veterinären och det gick bra. "Storasyster" Sasha fick följa med som sällskap. Valparna var lugna och tysta hela vägen och de fick lyssna till sin favoritkanal Rix FM som ofta står på hemma. Chipet gjorde lite ont men det gick fort över. Veterinären tyckte att de var två fina och trevliga valpar.
 
Dagens vikter blev 1220 gram för Jean och 1320 gram för Marco. Jean är ca. 1 centimeter lägre än Marco och väger också något mindre.
 
Här kommer lite bilder på guldgossarna. Titta och njut:
 
Brendas små pojkar älskar att leka utomhus. Marco till vänster. 7 veckor och 6 dagar gamla.
 
 Nanny Meghan pysslar med Marco
 
Jean är en förtjusande liten pudelpojke!
 
Söte Jean
 
Jean slickar sig om munnen
 
Jean
 
Jean har en härlig personlighet
 
Jean med ett blad i munnen
 
Jean har fått upp ett spår
 
Obligatoriskt foto i Adidogtröjan för valpar av mindre modell. Se så söt Jean blev i den. ( veckor gammal.
 
Det var lite svårt att röra sig med tröjan på!
 
Prins Jean
 
Stilige Jean står fint på bordet!
 
Jean har ett ljuvligt huvud och uttryck med en smältande blick
 
Marco äter mat på gräsmattan med sina kompisar
 
Marco är full av bus och upptåg
 
Charmige Marco med ett löv i munnen
 
Marco. Se sån stil han har!
 
 Marco ställer upp sig fint.
 
Marco passade också i Adidogtröjan!
 
Prins Marco
 
Vackre Marco ställer upp sig fint på bordet!
 
Marco
 
Marco har ett underbart huvud och uttryck i mörka ögon.
 
Guldgossarna infångade! Jean och Marco 8 veckor gamla.
 
Ljuvliga båda två!
 
Den här underbara bilden på Jean och Marco får avsluta bildsviten! 
 
Jean och Marco leker utomhus! 7 veckor och 6 dagar gamla.
 
Jean och Marco leker och busar som piff och puff.
 
Marco i Adidgotröjan
 
Här slutar nu valpdagboken för Brendas första valpkull. Det har varit roligt och en förmån att ha fått följa valparna från födseln till leverans. Jag önskar er all lycka i framtiden och jag hoppas att ni får mycket glädje av era nya familjemedlemmar i många år framöver! Vi kommer att sakna valparna mycket men är säkra på att de får det bra i sina nya hem.
 
På återhörande,
Alexandra :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0