Brendas valpar 6 veckor gamla

Valparna är vakna längre stunder nu men efter att ha varit aktiva en stund så går de fram till lådkanten och hoppar upp mot den. Då vill de vila och sova en stund. När de vaknar så bärs de ut i trädgården. Även på kvällarna när det är mörkt. Då kissar de direkt. Så duktiga valpar!
 
Inne är det full fart på olika golv. De är mest i köket men även i andra rum. De leker mycket med varandra och även mamma Brenda leker mycket med dem. Det är fint att se. Hon ger dem fortfarande di ett par gånger per dag och oftast efter att hon själv har fått mat. Ibland får de ett extra mål ute på gräsmattan. Då kan hon lägga sig ner och njuta av solen medan de äter. Brenda säger ifrån när det inte är matdags.
 
Valparna får lära sig mycket hundspråk nu. Både från Brenda men också från övriga flocken.
 
Valparna får mycket socialträning och de älskar att komma upp i famnen och gosa. De ger mycket pussar och svansarna viftar glatt. Härliga valpar!
 
Valparna får tre mål per dag som de äter ganska bra av. Två färskfodermål och ett torrfodermål. 
 
I går fick valparna ett andra bad med efterföljande klippning. De var riktigt snälla båda två och blev supersöta. Kloklippning blev det också.
 
Dagens vikter blev 970 gram för Oscar och 1020 gram för Minari. Bra vikter för åldern. De är väldigt typlika med mycket vackra huvuden och härliga kroppar. Massor av päls med bra svärta.
 
I dag har det varit valpköpare på besök och det tyckte båda var spännande. 
 
Här kommer lite bilder från veckan. Titta och njut av juvelerna:
 
Brenda ger valparna di på golvet. Hon bär ofta på ett gosedjur i munnen och det är en sån söt egenskap. 5 veckor och 4 dagar gamla.  
 
Ljuvliga valpar! Minari och Oscar 5 veckor och 6 dagar gamla.
 
Vackra valpar, Minari och Oscar.
 
 
 
Söte Oscar
 
Söta Minari
 
På återhörande,
Alexandra :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0