Brendas valpar 4 veckor gamla

Valparna älskar att få komma ut på golvet och leka. De bor fortfarande i gästrummet men de får också komma och leka i köket flera gånger varje dag. Det tycker båda är skoj och där finns mycket att utforska. De får också komma in  i ena lillmattes rum och där är det ännu mer spännande att vara. De bärs ut ibland efter att de sovit en stund i valplådan och då kissar de med en gång. Duktiga valpar. De är ganska stadiga nu och går obehindrat över golvet och på gräsmattan.
 
Morgan och Ola- Conny är mycket gosiga och de älskar att få komma upp i famnen. När de ser oss så viftar svansarna glatt och de ger redan små söta pussar. De får ofta mysa med lillmatte i soffan eller på golvet.
 
Husets övriga hundar är mycket intresserade men Brenda visar fortfarande sitt missnöje om de kommer för nära. Då ligger de en bit ifrån och tittar på "valp-TV". Snart kommer mamma Brenda uppskatta att få en Nanny till valparna.
 
Valparna får nu köttfärsblandningen två gånger per dag som ett led i avvänjningen. Det smakar mums tycker båda två. De har fått prova att lapa i sig lite välling också men köttfärsen var godare. Brenda ger dem di ett flertal gånger per dag och särskilt efter att hon själv har fått mat. När de är tillsammans på golvet blir det många snuttar med mjölk. Då rullar hon över på rygg och ger di till den valp som är sugen. Så gulligt av henne. Hon älskar sina valpar och tillbringar mycket tid med dem. 
 
Valparna fick nosarna klippta i dag och snart väntar ett första bad. De blev små söta minipudlar och uttrycket syns bättre när pälsen försvann i ansiktet. Ljuvligt söta är de båda två. Deras tänder spricker fram nu och det börjar nog att kännas lite grand när de diar.
 
I dag ska de avmaskas för andra gången och även få klorna klippta igen.
 
Dagens vikter blev 784 gram för Morgan (hane 1) och 918 gram för Ola- Conny (hane 2). De följs åt storleksmässigt även om Ola- Conny är något tyngre.
 
Här kommer lite bilder och två filmer från veckan. Titta och njut av juvelerna:
 
Morgan och Ola-Conny har börjat att leka lite med varandra! 3 veckor och 2 dagar gamla.
Det är så kul att se på när de upptäcker varandra och börjar leka! Ola-Conny till vänster.
Morgan har somnat med ett gosedjur som kudde!
Söte Morgan
Vackre Ola- Conny!
Ola-Conny rör sig fint i lådan!
Mamma Brenda kommer till dem så de får ett mål mat! Morgan till höger. Det syns att de vuxit bra under veckan.
Valparna får nu komma in i köket och undersöka allt spännande som finns där. Brenda vägleder dem och ger trygghet och di när det behövs. Ola- Conny nosar runt och Morgan tar en slurk mjölk. 3 veckor och 3 dagar gamla.
Morgan och Ola-Conny är två underbara små pudelgossar! 3 veckor och 6 dagar gamla.
Morgan och Ola-Conny nyklippta! Vilka skönheter som tittade fram. 4 veckor gamla.
Små charmtroll!
 
Ljuvliga huvuden och uttryck har de båda två!
 
Morgan och Ola-Conny 4 veckor gamla och helt underbara!
 
Sötaste tvillingarna, Morgan och Ola-Conny får avsluta bildsviten!
 
 
 
På återhörande,
Alexandra :-)

Kommentarer
Postat av: Gitte

Vad roligt att får se hur Morgan och Ola-Conny utvecklas, de är så söta. Tack för alla fina foton och filmer!

Svar: Tack för kommentaren! Vad kul att du följer med i bloggen.
"Alex"

2022-08-30 @ 07:17:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0